Kobazz online shop


Vaša Korpa

Your Cart is currently empty.

General

Школа скејта / Skate school


Школа скејта има све више полазника, поготово у последњих годину дана, а то је због нашег стручног кадра и високо квалитетног образовног програма. Ако још нисте упознати са школом скејта и часовима, слободно нас контактирајте на добро познат телефон: 065 56 22 991 или на Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
Увели смо неке новине које још нико не спроводи у свету, а о томе на лицу места.
Испод можете видети снимак како се за само четири дана вожње можете јако брзо напредовати, у снимку је Кристофер из Либана и има само седам година.
Уживајте.
Обнова чланарине

Сваке године, тј сезоне обнављамо чланарину која износи 35.000,00 динара.
Као члан клуба имате право на десет часова скејтборда и по једну даску са брусним папиром на свака два месеца, ако сте активни на такмичењима, у клубу, медијима, интернету или било шта слично што ће помоћи развијању клуба, скејтбординага и екстремних спортова, можете добијати наградне поене који могу битиод 1 до 100. На пример 1 поен износи 1% снижења у Кобазз продавници и што више скупите, то је боље за вас. Поени се не могу пренети на другу особу, као и куповати за другу особу, осим ако није истакнути члан. Ако будете били јако активан и истакнут члан, чаланарина се плаћа само 3500 годишње и сви наведени услови су доступни.
У колико нисте у могућности или не желите да плаћате годишњу чланарину, можете плаћати месечну, тј тромесечну чланарину која износи за сваки месец 1500 динара, и добити попусте на часове скејтборда, попуст на скејт опрему и још свашта по нешто.

Управа

Школа скејта, групни и појединачни часови - обавештење.

Одлуком СК Кобазз, због великог интересовања, ове године смо решили да поред појединачних часова, почнемо и са групним часовима скејтборда.


О детаљима ће мо се јавити ускоро, а план је да се организују дани и сатнице поводом групних часова скејта, и цена ће износити око 6000 динара на месечном нивоу, што укључује два часа недељно и вожње ван скејт парка. До сада цена појединачног двочаса (90 минута) је износила 1500 динара и остаје непромењена до даљњег.
За све информације нас слободно контактирате на телефон 065 56 22 991 (065 kobazz 1).
Управа Скејтборд Клуба Кобазз

---------------------------------------------------------------------------

Decision of SK Kobazz, due to high demand, this year we decided that in addition to individual classes, and we start with group skateboard lessons.
Details will may occur soon, and the plan is to organize the days and schedules on the occasion of group skating classes, and the price will be around 6000 dinars per month, which includes two hours per week and driving out of skate park.  Price of individual double classes (90 minutes) is 1500 dinars and will remain unchanged until further notice. For all informations fell free to contact us by phone:     
065 56 22 991 (065 kobazz 1).

Management Skateboard Club Kobazz

Бесплатни часови скејта!!!

У оквиру Скејтбор Клуба Кобазз, у суботу 29. октобра у 10.00. одржава се БЕСПЛАТНА ШКОЛА СКЕЈТА! Поведите другаре и другарице да научимо да возимо скејтборд.
Школа се одржава у скејт парку на Новом Београду, у случају лошег времена померамо све за недељу. Информације у вези школе скејт можете да добијете на: 065 56 22 991.
Истог дана поправљамо једну справу у скејт парку па ко жели, може да нам се придружи.
Управа

Skate like girlЕво једног јако лепог и интересантног међународног скејтборд такмичења, у којем су учествовале само особе лепшег пола, од седам па и до преко тридесет година. Овакву вожњу и трикове, већина мушкараца не може изведе, тако да вежбајите и немој да вас је срамота, а ако имате проблема и блам, свретите у школу скејта да отклонимо тај проблем.

ШКОЛА СКЕЈТБОРДА 2015
Од марта, а можда и фебруара (ако буде лепо време) 2015 године, спремни крећемо са школом скејтборда.

Strana 1 od 3

Уфурај се!